Ylirannan ratsutilan yhteystiedot ja sijainti

Osoite:

Ylirannan Ratsutila, Yli-iintie 183, 91100 Ii

Puhelin: 040 417 4761
Sähköposti: ylirannanratsutila(ät)gmail.com
Osoite: Ylirannan Ratsutila, Yli-Iintie 183, 91100 Ii

Anne Perätalo, puh. 0400 806377 

HUOM! Jos et ole saanut vastausta sähköpostiisi tai asiasi on kiireellinen, ole hyvä ja jätä viesti tai soita tuntipuhelimeen!

Facebook: https://www.facebook.com/ylirannanratsutila/
Instagram: https://www.instagram.com/ylirannanratsutila/?hl=fi 


Sijainti:

Ylirannan Ratsutila sijaitsee 5 km Iin keskustasta, Iin Ylirannalla, Pohjois-Iissä. Oulusta matkaa Ylirannalle on 40 km/ 35 min ja Haukiputaalta, Yli-Iistä ja Olhavasta n. 20 km/ n. 20 min.

Sijainti Google Maps-kartassaAjo-ohjeet kuvina:

Ajo-ohjeet Oulusta: 

Aja Oulusta nelostietä pohjoiseen. Käänny ensimmäisestä liikenneympyrästä oikealle. Kyltissä lukee YLI-II 27 ja II AS. Tien oikealla puolen on Nesteen huoltoasema.

Kyltti "Erittäin vaarallinen tienkohta" ja tiukka s-mutka. Alita kaksitasoinen rautatiesilta. Käänny vasemmalle joen yli, ja sillalta oikealle. Kyltissä lukee YLI-II 24.

Aja sillalta 1.7 km. Vasemmalla puolella tietä on kuusiaita, ja oikealla puolella iso harmaa lato. Ratsutila on latoa vastapäätä tien toisella puolella.

Ajo-ohjeet pohjoisesta:

Käänny nelostieltä Virkkulaan, jatka Virkkulantietä rautasillalle ja siitä suoraan kohti Ylirantaa. Aja sillalta 1.7 km. Vasemmalla puolella tietä on kuusiaita, ja oikealla puolella iso harmaa lato. Ratsutila on latoa vastapäätä tien toisella puolella. Ladon kohdalta käänny vasemmalle kärrynpyörien välistä ja aja pihaan


Parkkipaikat

Parkkipaikkoja löytyy heti pihaliittymän vierestä oikealta, ylätallin edestä ja alatallin vierestä. Aja varovasti, sillä pihalla liikkuu lapsia, hevosia sekä tallikissat ja koira!

Tilitiedot:

Voit maksaa tilille ilman tilisiirtoa leirit ja ratsastustunnit vain, jos siitä on erikseen sovittu.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme mitä tietoja keräämme lomakkeella:
https://www.ylirannanratsutila.fi/yhteystiedot/tietosuojaseloste/