Ratsutilan palvelut

Ylirannan Ratsutila tarjoaa monipuolisia palveluja lapsille, nuorille, aikuisille, yksityisille, yrityksille sekä ryhmille. 


Toiminta

Toimintaamme kuuluvat ratsastustunnit ja -kurssit, ratsastusleirit, hevosen vuokrausviikonloput, vaellukset, maastoretket sekä virkistyspäivät. Voimme myös suunnitella yhdessä räätälöityjä palveluja sinulle tai yrityksellesi - vaikkapa omia viikonloppuleirejä tai erikoiskursseja.

Ylirannan ratsutila - 3 tallia, maneesi, ratsastuskenttä, maastoesterata, isot tarhat ja laitumet.

Tallillamme toimii Suomen Ratsastajainliiton alainen ratsastusseura Iin Hevosharrastajat ry, joka järjestää tilalla kilpailuja ja monenlaisia muita tapahtumia.

Ratsastusleirejä järjestetään kaiken tasoisille ratsastajille ja jokainen leiri on ainutkertainen. Leireiltä löydät monipuolista tekemistä ja oppimista, aivan ratsastuksen alkeista esteratsastukseen ja maastoesteisiin sekä maastotunteihin. Leirien teoriaosuudet liittyvät leirin teemaan aina ratsastusteoriasta hevosen käsittelyyn ja hoitoon. Tallille voi tulla viettämään myös omia leirejä ja virkistysviikonloppuja.

Palvelut

Maneesin yläkerrassa on hulppeat tilat, jotka ovat myös kokous-, virkistys- ja leirikäytössä. Tiloja vuokrataan yhdistyksille, yrityksille, yksityisille, ryhmille, talliväelle jne.  Myös Ratsutilan lähistöltä olevaa mökkiä on mahdollista vuokrata joko ilman ratsutilan palveluita tai niiden kera. 

Talli tarjoaa myös hevosten koulutuspalveluita sekä vuokraa karsinapaikkoja.

Hevosten, kissojen ja mukavien ihmisten lisäksi tallillamme asustelee mekaaninen rodeohärkä Rodeo-Rontti, joka on mukana leirien ja virkistyspäivien ohjelmassa. Rodeo-Rontti on myös vuokrattavissa.