Kesän ratsastusleirit

Varaukset: ylirannanratsutila(ät)gmail.com

Perustietoa leireistä
Tutustu majoitustiloihin

Yöpymisleirien hinta 445 euroa (jos ei toisin ilmoiteta), varausmaksu 135 euroa. Varapaikoille voi ilmoittautua.


7.-11.6.2021 Esteleiri TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu jo enemmän ratsastaneille ja esteratsastuksesta kiinnostuneille.
Tämä esteleiri on suunnattu kilparatsastamisesta kiinnostuneille, jotka ovat hypänneet jo 60 cm ratoja. Leirin tavoitteena on kehittää esteratsastustaitoja. Myös teoriatunnit on suunnattu esteratsastukseen. Leirin päätteeksi järjestetään leiriläisten omat estekisat, joissa jokainen kilpailee omalla tasollaan. Leirin alustava tuntisuunnittelu tarkemmin osallistujille.


14.-18.6.2021 Alkeis-jatkoleiri TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu vähän ratsastaneille ja sellaisille, jotka eivät ole ratsastaneet vielä ollenkaan.
Leiriläiset jaetaan kahteen ryhmään: alkeisryhmä ja jatkoryhmä. Jatkoryhmässä harjoitellaan laukkaa. Sopii esimerkiksi kaveruksille, joista toinen on jo ratsastanut ja toinen ei.

Leirin muut tavoitteet ovat hevosen hoitamisen ja käsittelyn perustaitojen hallinta sekä hevosen varustaminen ratsastusta varten. Lisäksi mukavia leikkejä ja yhdessä oloa. Leirin tuntisuunnittelu tarkemmin ryhmille jakson alussa.


21.-25.6.2021 Seikkailuleiri TÄYNNÄ!

Tämä leiri on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat puurtaneet taitojaan kentällä ja hallissa ja haluavat maastoilla paljon.
Ratsastustaidossa vaaditaan, että hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa. Seikkailuleirillä on maastoratatehtäviä ja hypätään maastoesteitä. Leirillä käydään uittamassa hevosia ja tehdään myös yömaasto! Leirin päätteeksi on suunnistuskisa maastossa hevosilla. Leirin tuntisuunnittelu rakentuu osallistujien mukaan. 


28.6.-2.7.2021 Leiri 13-18-vuotiaille TÄYNNÄ!

Leiri on estepainotteinen, mutta voidaan pitää tunnit myös leiriläisten toiveiden mukaan
Luvassa kaikkea muuta mukavaa ohjelmaa ja tekemistä! Leirille voit myös osallistua, jos olet 13-vuotias, mutta täytät 14 vuotta vuoden 2021 aikana. Vaatimustasona leirillä kuitenkin on, että pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa ja on jo hieman kokemusta esteistä.


5.-9.7.2021 Seikkailuleiri TÄYNNÄ!

Tämä leiri on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat puurtaneet taitojaan kentällä ja hallissa ja haluavat maastoilla paljon.
Ratsastustaidossa vaaditaan, että hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa. Seikkailuleirillä on maastoratatehtäviä ja hypätään maastoesteitä. Leirillä käydään uittamassa hevosia ja tehdään myös yömaasto! Leirin päätteeksi on suunnistuskisa maastossa hevosilla. Leirin tuntisuunnittelu rakentuu osallistujien mukaan. 


12.-16.7.2021 Kenttäratsastusleiri TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu jo enemmän ratsastaneille.
Ratsastajan täytyy hallita hevonen kaikissa askellajeissa maastossa. Vaatii aiemman hyppykokemuksen rataesteiltä vähintään tasolta 60cm.

Kenttäleiri koostuu kahdesta eri osiosta:
Ensimmäiset kolme päivää ma-ke, tutustutaan kenttäratsastukseen sen jokaisessa lajissa. Ensimmäisenä päivänä on kouluratsastusta, toisena rataesteitä ja viimeisenä maastoesteitä.

Torstaista perjantaihin hypätään rata- ja maastoesteitä.

Aamun tunneilla on ratsastustunti, joka valmistelee iltapäivän rataharjoitukseen. Teoriatunneilla tutustutaan lajiin teemapäivien mukaan.


19.-23.7.2021 Sennuleiri TÄYNNÄ!

Leiri on suunnattu täysi-ikäisille jotka haluavat nauttia hevostelusta täysipainoisesti vapaa-ajallaan.
Hevostäyteinen viikko sisältäen tehokkaat ja monipuoliset ratsastustunnit. Myös maastoilua toiveiden mukaan. Hyvää ruokaa ja hauskaa yhdessäoloa. 

Voit ilmoittautua koko viikoksi tai vaihtoehtoisesti 2 tai 3 päivän leirijaksolle. Koko viikko 445,00e tai 95e/vrk. (ensisijalla koko viikoksi varaavat)26.-30.7.2021 Estealkeet, poniratsastajat TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu esteratsastusta aloitteleville ratsastajille. 
Kokemusta esteratsastuksesta ei vaadita. Leirin tavoitteena on kehittää esteratsastustaitoja. Myös teoriatunnit on suunnattu esteratsastukseen. Leirin päätteeksi järjestetään leiriläisten omat estekisat, joissa jokainen kilpailee omalla tasollaan. Leirin alustava tuntisuunnittelu tarkemmin osallistujille. 2.-6.8.2021 Päiväkurssi sennuille TÄYNNÄ!

Kurssiin sisältyy intensiivistä kouluratsastusta 1,5 tuntia/5päivää. Yhden ryhmän koko on max. kuusi ratsastajaa. Ryhmät ovat klo 15.00 - 16.30 ja 16.30 - 18.00.
Tämän viikon tavoitteena on päästä kouluratsastustaidoissa harppaus eteenpäin. 
Kurssimaksu 185e, sisältää kahvit!

Kurssille voit osallistua myös omalla hevosella. Kysy hintaa.
Halutessasi voit myös yöpyä leiritiloissa, omat eväät. Kysy hintaa.