Kesän ratsastusleirit

Varaukset vain osoitteeseen ylirannanratsutila(ät)gmail.com

Perustietoa leireistä
Tutustu majoitustiloihin

Yöpymisleirien hinta 465 euroa (jos ei toisin ilmoiteta), varausmaksu 165 euroa. Varapaikoille voi ilmoittautua. Ensisijalla ovat koko leiriviikoksi osallistuvat ratsastajat.

Leirille otetaan 10-12 osallistujaa. 


6.-10.6.2022 Esteleiri TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu jo enemmän ratsastaneille ja esteratsastuksesta kiinnostuneille.
Tämä esteleiri on suunnattu kilparatsastamisesta kiinnostuneille, jotka ovat hypänneet jo 60 cm ratoja. Leirin tavoitteena on kehittää esteratsastustaitoja. Myös teoriatunnit on suunnattu esteratsastukseen. Leirin päätteeksi järjestetään leiriläisten omat estekisat, joissa jokainen kilpailee omalla tasollaan. Leirin alustava tuntisuunnittelu tarkemmin osallistujille.
13.-17.6.2022 Alkeisjatkoleiri TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu vähän ratsastaneille.
Jatkotason leirillä harjoitellaan muun muassa laukkaa. 

Leirin muut tavoitteet ovat hevosen hoitamisen ja käsittelyn perustaitojen hallinta sekä hevosen varustaminen ratsastusta varten. Lisäksi mukavia leikkejä ja yhdessä oloa. Leirin tuntisuunnittelu tarkemmin ryhmille jakson alussa.20.-24.6.2022 Seikkailuleiri TÄYNNÄ!

Tämä leiri on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat puurtaneet taitojaan kentällä ja hallissa ja haluavat maastoilla paljon.
Ratsastustaidossa vaaditaan, että hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa. Seikkailuleirillä on maastoratatehtäviä ja hypätään maastoesteitä. Leirillä käydään uittamassa hevosia ja tehdään myös yömaasto! Leirin päätteeksi on suunnistuskisa maastossa hevosilla. Leirin tuntisuunnittelu rakentuu osallistujien mukaan. 


27.6.-1.7.2022 Leiri 13-18-vuotiaille TÄYNNÄ!

Leirillä on kaikkea muuta mukavaa ohjelmaa ja tekemistä!
Leirille voit myös osallistua, jos täytät 13 vuotta vuoden 2022 aikana. Vaatimustasona leirillä kuitenkin on, että pystyy ratsastamaan kaikissa askellajeissa ja on jo hieman kokemusta esteistä.4.-8.7.2022 Seikkailuleiri TÄYNNÄ!

Tämä leiri on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat puurtaneet taitojaan kentällä ja hallissa ja haluavat maastoilla paljon.
Ratsastustaidossa vaaditaan, että hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa. Seikkailuleirillä on maastoratatehtäviä ja hypätään maastoesteitä. Leirillä käydään uittamassa hevosia ja tehdään myös yömaasto! Leirin päätteeksi on suunnistuskisa maastossa hevosilla. Leirin tuntisuunnittelu rakentuu osallistujien mukaan. 11.-15.7.2022 Kenttäratsastusleiri TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu jo enemmän ratsastaneille.
Ratsastajan täytyy hallita hevonen kaikissa askellajeissa maastossa. Vaatii aiemman hyppykokemuksen rataesteiltä vähintään tasolta 60 cm. Leirillä tutustutaan kenttäratsastukseen sen jokaisessa lajissa: kouluratsastukseen, rataesteisiin ja maastoesteisiin. 18.-22.7.2022 Sennuleiri TÄYNNÄ!

Leiri on suunnattu täysi-ikäisille, jotka haluavat nauttia hevostelusta täysipainoisesti vapaa-ajallaan.
Hevostäyteinen viikko sisältäen tehokkaat ja monipuoliset ratsastustunnit. Myös maastoilua toiveiden mukaan. Hyvää ruokaa ja hauskaa yhdessäoloa. 


25.-29.7.2022 Estealkeet, poniratsastajat TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu esteratsastusta aloitteleville ratsastajille. 
Kokemusta esteratsastuksesta ei vaadita. Leirin tavoitteena on kehittää esteratsastustaitoja. Myös teoriatunnit on suunnattu esteratsastukseen. Leirin päätteeksi järjestetään leiriläisten omat estekisat, joissa jokainen kilpailee omalla tasollaan. Leirin alustava tuntisuunnittelu tarkemmin osallistujille. 1.-4.8.2022 Päiväkurssi sennuille 

Tämän viikon tavoitteena on päästä kouluratsastustaidoissa harppaus eteenpäin. 
Kurssiin sisältyy intensiivistä kouluratsastusta 1,5 tuntia/4 päivää. Yhden ryhmän koko on max. viisi ratsastajaa. Ryhmät ovat klo 15.00 - 16.30 ja 16.30 - 18.00.

Kurssimaksu 185e, sisältää kahvit!

Kurssille voit osallistua myös omalla hevosella. Kysy hintaa.
Halutessasi voit myös yöpyä leiritiloissa, omat eväät. Kysy hintaa.