Kesän ratsastusleirit

Varaukset: ylirannanratsutila(ät)gmail.com

Perustietoa leireistä

Tutustu majoitustiloihin

Yöpymisleirien hinta 435 euroa (jos ei toisin ilmoiteta), varausmaksu 135 euroa.

1.-5.6.2020  Esteleiri - täynnä

Leiri on tarkoitettu jo enemmän ratsastaneille ja esteratsastuksesta kiinnostuneille.
Tämä esteleiri on suunnattu kilparatsastamisesta kiinnostuneille, jotka ovat hypänneet jo 60 cm ratoja. Leirin tavoitteena on kehittää esteratsastustaitoja. Myös teoriatunnit on suunnattu esteratsastukseen. Leirin päätteeksi järjestetään leiriläisten omat estekisat, joissa jokainen kilpailee omalla tasollaan. Leirin alustava tuntisuunnittelu tarkemmin osallistujille. Leirimaksu 435,00e.


8.-12.6.2020 Alkeis-jatkoleiri -täynnä

Leiri on tarkoitettu vähän ratsastaneille ja sellaisille, jotka eivät ole ratsastaneet vielä ollenkaan.
Leiriläiset jaetaan kahteen ryhmään: alkeisryhmä ja jatkoryhmä. Jatkoryhmässä harjoitellaan laukkaa. Sopii esimerkiksi kaveruksille, joista toinen on jo ratsastanut ja toinen ei.

Leirin muut tavoitteet ovat hevosen hoitamisen ja käsittelyn perustaitojen hallinta sekä hevosen varustaminen ratsastusta varten. Lisäksi mukavia leikkejä ja yhdessä oloa. Leirin tuntisuunnittelu tarkemmin ryhmille jakson alussa. Leirimaksu 435,00e.


15.-19.6.2020 Seikkailuleiri - täynnä

Tämä leiri on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat puurtaneet taitojaan kentällä ja hallissa ja haluavat maastoilla paljon.
Ratsastustaidossa vaaditaan, että hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa. Seikkailuleirillä on maastoratatehtäviä ja hypätään maastoesteitä. Leirillä käydään uittamassa hevosia ja tehdään myös yömaasto! Leirin päätteeksi on suunnistuskisa maastossa hevosilla. Leirin tuntisuunnittelu rakentuu osallistujien mukaan. Leirimaksu 435,00e.


22.6.-26.6.2020 Seikkailuleiri - täynnä

Tämä leiri on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat puurtaneet taitojaan kentällä ja hallissa ja haluavat maastoilla paljon.
Ratsastustaidossa vaaditaan, että hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa. Seikkailuleirillä on maastoratatehtäviä ja hypätään maastoesteitä. Leirillä käydään uittamassa hevosia ja tehdään myös yömaasto! Leirin päätteeksi on suunnistuskisa maastossa hevosilla. Leirin tuntisuunnittelu rakentuu osallistujien mukaan. Leirimaksu 435,00e.


29.6.-3.7.2020 Leiri 15-18-vuotiaille - täynnä

Leiri on estepainotteinen, mutta voidaan pitää tunnit myös leiriläisten toiveiden mukaan
Luvassa kaikkea muuta mukavaa ohjelmaa ja tekemistä! Leirille voit myös osallistua, jos olet 14-vuotias, mutta täytät 15 vuotta vuoden 2020 aikana. Vaatimustasona leirillä kuitenkin on, että pystyy hyppäämään 60cm ratoja. Leirimaksu 435,00e. 
Huom! Kimpassa ilmoittautuneet! Tehkää vielä henkilökohtainen ilmoittautuminen: anne(ät)ylirannanratsutila.fi.


6.-10.7.2020 Kenttäratsastusleiri - täynnä

Leiri on tarkoitettu jo enemmän ratsastaneille.
Ratsastajan täytyy hallita hevonen kaikissa askellajeissa maastossa. Vaatii aiemman hyppykokemuksen rataesteiltä vähintään tasolta 60cm.

Kenttäleiri koostuu kahdesta eri osiosta:
Ensimmäiset kolme päivää ma-ke, tutustutaan kenttäratsastukseen sen jokaisessa lajissa. Ensimmäisenä päivänä on kouluratsastusta, toisena rataesteitä ja viimeisenä maastoesteitä.

Torstaista perjantaihin on maastoestekurssi, jossa pääsee hyppäämään rata- ja maastoesteitä.

Aamun tunneilla on ratsastustunti, joka valmistelee iltapäivän rataharjoitukseen. Teoriatunneilla tutustutaan lajiin teemapäivien mukaan.

Voit ilmoittautua koko viikoksi tai vaihtoehtoisesti 2 tai 3 päivän leirijaksolle. Koko viikko 435,00e, 3 pv/ 270,00e, 2 pv/185,00e.


13.-17.7.2020 Sennuleiri  - täynnä

Leiri on suunnattu täysi-ikäisille jotka haluavat nauttia hevostelusta täysipainoisesti vapaa-ajallaan.
Hevostäyteinen viikko sisältäen tehokkaat ja monipuoliset ratsastustunnit. Myös maastoilua toiveiden mukaan. Hyvää ruokaa ja hauskaa yhdessäoloa. 

Voit ilmoittautua koko viikoksi tai vaihtoehtoisesti 2 tai 3 päivän leirijaksolle. Koko viikko 435,00e, 3 pv/ 270,00e, 2 pv/185,00e.


20.-24.7.2020 Esteleiri - täynnä

Leiri on tarkoitettu esteratsastusta aloitteleville ratsastajille. 
Kokemusta esteratsastuksesta ei vaadita. Leirin tavoitteena on kehittää esteratsastustaitoja. Myös teoriatunnit on suunnattu esteratsastukseen. Leirin päätteeksi järjestetään leiriläisten omat estekisat, joissa jokainen kilpailee omalla tasollaan. Leirin alustava tuntisuunnittelu tarkemmin osallistujille. Leirimaksu Leirimaksu 435,00e.


27.7-31.7.2020 Päiväkurssi sennuille - täynnä

Kurssiin sisältyy intensiivistä kouluratsastusta viisi päivää 1,5 tunnin jaksoissa. Yhden ryhmän koko on max. kuusi ratsastajaa. Ryhmät ovat klo 15.00 - 16.30 ja 16.30 - 18.00.
Tämän viikon tavoitteena on päästä kouluratsastustaidoissa harppaus eteenpäin. 
Kurssimaksu 175,00e, sisältää kahvit!
Halutessasi voit myös yöpyä leiritiloissa, omat eväät. Kysy hintaa.