Haemme ratsastuksenopettajaa tai -ohjaajaa - hakua jatkettu 24.8. saakka!

20.7.2020

Haemme osaavaa ja kokenutta ratsastuksenopettajaa tai -ohjaajaa Ylirannan Ratsutilalle Iihin mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta ratsastuksenopettajan tai -ohjaajan tutkintoa ja kokemusta opetustyöstä. Opettaja tai ohjaaja voi toimia myös laskutuksella.

Meillä Ylirannalla on reilut 20 opetushevosta sekä upeat puitteet ratsastusopetukseen ja kisatoimintaan sekä hevosten hyvinvoinnin ylläpitoon. Tilamme ovat hulppeat! Meiltä löytyy maneesi, ratsastuskenttä, maastoesterata, maastoreitit sekä hevosten vesikävelytysmatto ja ulkouittoallas. Ratsastusleirimme ja vuokrausviikonloput ovat erittäin suosittuja.

Ratsutilamme tärkeimpiä arvoja ovat turvallisuus, hevosten ja lemmikkieläinten hyvinvointi sekä asiakkaiden viihtyminen.

Ylirannan ratsutilalla sinulle on tarjolla mukavat opetushevoset ja työympäristö sekä hauskat ja rennot työkaverit ja talliporukka. Sinulle on tarjolla mahdollisuus valmentautua tallin hevosella ja tarvittaessa autamme asunnon löytymisessä. 

Tutustu ratsutilaamme www.ylirannanratsutila.fi ja jätä hakemuksesi ja CV:si 24.8.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anne(ät)ylirannanratsutila.fi.

Kysymyksiisi vastaa Ylirannan Ratsutilan omistaja Anne Perätalo puh. 0400 806 377. 
Ylirannan ratsutila 20 vuotta - ratsastusopetusta ja hevosmiestaitoja ilon kautta jo vuodesta 2000!