Ratsastustunnit ja kurssit

Ratsastuksen opetuksemme on tehokasta ja turvallista pienten ryhmien ansiosta. Ryhmien maksimikoko on 8 ratsukkoa. Ratsastustunnit tapahtuvat aidatulla ratsastuskentällä tai maneesissa ratsastuksenohjaajan valvonnassa.

Tilallamme tuntilaiset harjaavat ja satuloivat ratsunsa itse ja oppivat näin hevosen käsittelyä ja hoitoa. Kaikki ratsastajat ovat vakuutettuja. 

Ratsastuksenohjaajana tallillamme toimii Kati Kemppainen.

Tuntivaraukset soitetaan numeroon 040 4174761. Soittoaika klo 16:00-17:00. Huom. Peruutukset on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 18:00 mennessä tuntipuhelimeen, muutoin tunnin hinta veloitetaan normaalisti.

Tunteja pidetään maanantaista lauantaihin. Viikonloppuisin on lisäksi talutusratsastusta, leirejä, maastoja ja yksityistilaisuuksia.


Lisätietoja ratsastustunneista:

Tuntikalenteri ja hinnat

KISATIIMI 2018

Ylirannan Ratsutilalla perustetaan vuoden alusta kisatiimi. Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa ratsastus kilpailutavoitteellisesti, mutta edullisesti. Hyvä vaihtoehto kisaavalle junnulle, mutta myös kisaamisesta kiinnostuneelle aikuiselle.

Aktiivipakettiin kuuluu säännöllinen valmentautuminen  (2 tuntia viikossa) kisatiimin ryhmässä, sekä yksi tunti itsenäistä harjoittelua viikonloppuisin. Tammi-toukokuun aikana käydään kisoissa suunnitelman mukaisesti lähiympäristön talleilla.

Hinta 250,00 euroa kuukaudessa sekä kisakulut.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää ja suunnitellaan sinulle sopiva hevonen kevätkaudeksi.

Tervetuloa Kisatiimiin!

Yhteydenotot:

Anne Perätalo

puh. 0400 806377

anne@ylirannanratsutila.fi