Ratsastustunnit ja kurssit

Ratsastuksen opetuksemme on tehokasta ja turvallista pienten ryhmien ansiosta. Ryhmien maksimikoko on 8 ratsukkoa. Ratsastustunnit tapahtuvat aidatulla ratsastuskentällä tai maneesissa ratsastuksenohjaajan valvonnassa.

Tilallamme tuntilaiset harjaavat ja satuloivat ratsunsa itse ja oppivat näin hevosen käsittelyä ja hoitoa. Kaikki ratsastajat ovat vakuutettuja. 

Ratsastuksenohjaajana tallillamme toimii Kati Kemppainen.
Lauantain tunnit pitää ratsastuksenohjaaja Anne Tikka ja ponitunnit Moona Repo.

Tuntivaraukset soitetaan numeroon 040-4174761. Soittoaika klo 16:00-17:00. Huom. Peruutukset on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 18:00 mennessä tuntipuhelimeen, muutoin tunnin hinta veloitetaan normaalisti.

Tunteja pidetään maanantaista lauantaihin. Viikonloppuisin on lisäksi talutusratsastusta, leirejä, maastoja ja yksityistilaisuuksia.


Lisätietoja ratsastustunneista:

Tuntikalenteri ja hinnat

Kisatiimi

Ylirannan Ratsutilalla toimii kisatiimi, jossa osallistujilla on mahdollisuus aloittaa ratsastus kilpailutavoitteisesti, mutta edullisesti. Kisatiimi on hyvä vaihtoehto kisaavalle junnulle, mutta myös kisaamisesta kiinnostuneelle aikuiselle.

Aktiivipakettiin kuuluu säännöllinen valmentautuminen  (2 tuntia viikossa) kisatiimin ryhmässä, sekä yksi tunti itsenäistä harjoittelua viikonloppuisin. Tammi-toukokuun aikana käydään kisoissa suunnitelman mukaisesti lähiympäristön talleilla.

Hinta 250,00 euroa kuukaudessa sekä kisakulut.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää ja suunnitellaan sinulle sopiva hevonen kevätkaudeksi.

Tervetuloa Kisatiimiin!

Yhteydenotot:
Anne Perätalo
puh. 0400-806377
anne@ylirannanratsutila.fi