Leiritoiminta

2015 esteleiriltä, kuvaaja Tiia Porkola

Yleistä leiritoiminnasta:


Leirit ovat maanantaista perjantaihin ja leireihin sisältyy: 2 tuntia ratsastusta päivässä, päivittäinen teoriatunti, oma hoitohevonen, hevosen uittamista kesäisin, hiihtoratsastusta talvisin, leirikisat ruusukkeineen, leirikaste ja leirivalokuva jokaiselle leiriläiselle.

Leireillä täysylläpito: kaksi lämmintä ateriaa ja aamu- ja iltapalat. Upeat majoitustilat ovat maneesin yläkerrassa, niihin voi tutustua tilan esittelysivulla. Monenlaista iltaohjelmaa, muun muassa uintireissuja, kärryajelua, rodeokisat ja makkaran ja lettujen paistoa grillikatoksessa. Käytössä on myös upea maastoesterata. Tilalla on myös karkki- ja limukka-automaatti.

Leiriläiset jaetaan ratsastusryhmiin tason mukaisesti. Leiriläiset ovat vakuutettuja ja toiminta on valvottua.
Yhdelle leireille otetaan 16 henkilöä. Leirien paikkatilanteet näet leiriesittelystä.

Kesän leirit on jaettu teemoittain, voit valita taitotasosi ja mielenkiinnonkohteesi mukaisen leirin. Syys- ja Hiihtolomaleirit ovat yleisleirin kaltaisia.
 
Leirit maksavat 425,00 euroa (poikkeuksena sennuleiri 445,00 euroa), johon sisältyy varausmaksu 120 euroa. Varausmaksun maksettuasi ilmoittautumisesi on sitova. Varausmaksua ei palauteta, paitsi poikkeustilanteessa, lääkärintodistusta vastaan.

Leirille voi tulla myös oman hevosen kanssa.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, sekä mille leirille haluat tulla. Ilmoita myös mahdolliset erityisruokavaliot ja muut erityisesti huomioitavat asiat. Alle 18-vuotiailta tarvitaan myös huoltajan nimi ja puhelinnumero. Saatte kuittauksen ja ohjeistuksen sähköpostiin tai postin kautta kirjeenä.

Ilmoittautumiset: Anne Perätalo

puh. 0400 806377

anne@ylirannanratsutila.fi