Toiminta

Ylirannan Ratsutila tajoaa monipuolisia palveluja lapsille, aikuisille, yksityisille, yrityksille sekä ryhmille. 

Toimintaamme kuuluvat hevosten täyshoito, ratsastustunnit ja -kurssit, ratsastusleirit, hevosen vuokrausviikonloput, vaellukset, maastoretket sekä virkistyspäivät. Voimme myös suunnitella yhdessä räätälöityjä palveluja sinulle tai yrityksellesi.

Tallillamme toimii Suomen Ratsastajainliiton alainen ratsastusseura Iin Hevosharrastajat ry, joka järjestää tilalla kilpailuja ja monenlaisia muita tapahtumia.

Ratsastusleirejä järjestetään kaikentasoisille ratsastajille ja jokainen leiri on ainutkertainen. Leireiltä löydät monipuolista tekemistä ja oppimista, aivan ratsastuksen alkeista esteratsastukseen ja maastotunteihin. Leirien teoriaosuudet liittyvät leirin teemaan: ratsastusteoriasta hevosen käsittelyyn ja hoitoon.

Hevosten, kissojen ja mukavien ihmisten lisäksi tallillamme asustelee mekaaninen rodeohärkä Rodeo Rontti, joka on mukana leirien ja virkistyspäivien ohjelmassa. Rodeo Rontti on myös vuokrattavissa.

Sen lisäksi, että tallille voi tulla viettämään leirejä ja virkistysviikonloppuja, on myös mahdollista vuokrata mökki Ratsutilan lähistöltä joko ilman ratsutilan palveluita tai niiden kera.

Maneesin yläkerrassa on hulppeat tilat, jotka ovat myös kokous-, virkistys- ja leirikäytössä. Tiloja vuokrataan yhdistyksille, yrityksille, yksityisille, ryhmille, talliväelle jne.

Ylirannan Ratsutila on palkittu vuonna 2014 vuoden ratsastustallina!
Vuonna 2011 Ylirannan Ratsutila palkittiin Pohjois-Suomen alueen parhaana tallina.

Ylirannan Ratsutila tarjoaa loimienpesupalvelua!

Ohuet loimet (fleece, puuvilla tms.) 8,00 euroa/kpl
Vuorettomat sadeloimet 10,00 euroa/kpl
Vuorelliset sadeloimet 12,00 euroa/kpl
Talliloimet, villaloimet (paksummat loimet) 12,00 euroa/kpl
Ulkotoppaloimet 14,00 euroa/kpl
Satulahuovat 3,00 euroa/kpl

Hintaan sisältyy normaali pesuaine (esipesu-pesu) ja kuivaus. Tuotteet voi tuoda Ratsutilalle, mutta myös haku on erikseen sovittavissa. Tuotteet pestään aina asiakkaan vastuulla ja pesuohjeen mukaan, jos ei muuta sovittu. Yhteydenotot: Anne Perätalo puh. 0400 806377, anne@ylirannanratsutila.fi.

Vuoden talli 2014
Pohjois-Suomen paras talli 2011